Kuva: Panthermedia

Talvipyöräily Oulussa palkittiin Kuntatekniikan saavutuksena

08.06.2018 12:22 - Marja Ollakka

Talvipyöräily Oulussa, Puisto Helsingissä, ja muovijätteen keräys Etelä-Karjalassa palkittiin Kuntatekniikan saavutuksina.

Suomen kuntatekniikan yhdistys palkitsi tänä vuonna kuusi kuntatekniikan hanketta. Ehdotuksia palkittavista saatiin ennätysmäärä, 23. Tänä vuonna lehdistöraati (Kuntatekniikka-lehti, Rakennuslehti ja Tekniikka- ja Talous) päätti jakaa Kuntatekniikan saavutuksen erikseen kuntatekniikan kehityshankkeelle ja kuntatekniikan rakennushankkeelle.

Kuntatekniikan kehityshanke -saavutuksen saivat tänä vuonna Oulun kaupungin talvipyöräilyyn liittyvän urakan valvontamenetelmä ja Etelä-Karjalan Jätehuollon muovipakkausten kiinteistökohtainen keräyspalvelu.

Oulun kaupungin talvipyöräilyn valvontamenetelmä korostaa yhtenäistä laatutasoa pyöräteillä. Laatutaso halutaan pidettävän yllä jatkuvasti ympäri vuorokauden – ja ympäri vuoden. Tämä vaatii aktiivista asennetta valvontaan ja hoitourakan työnjohdon jalkautumista pyöräteille polkupyörin. Lisäksi tilaajan tavoite yhdestä sopimuksesta ja yhdestä urakasta toteutuu menetelmän avulla. Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelun kunnossapitopäällikkö Kai Mäenpää oli vastaanottamassa Kuntatekniikan saavutuspalkintoa.

Uusimmat