Kuva: Raimo Savaloja

Oululaiselle Janne Piipposelle hopeaa paravoimanoston EM-kilpailuissa Ranskassa

29.05.2018 08:31 - Jussi Häkkilä

Oululainen Janne Piipponen voitti eilen hopeaa paravoimanoston Euroopan mestaruuskilpailujen penkkipunnerruksen alle 88-kiloisten sarjassa Ranskassa.

Oululainen Janne Piipponen voitti eilen hopeaa paravoimanoston Euroopan mestaruuskilpailujen penkkipunnerruksen alle 88-kiloisten sarjassa Ranskassa. Piipposen tulos oli 176 kiloa. Kisan voitti Ranskan Rafik Arabati 196:n kilon tuloksella.

Hopea oli Piipposen uran paras sijoitus arvokilpailuissa. Eilispäivän toinen suomalaisnostaja, oululainen Harri Kauppila sijoittui alle 80-kiloisten sarjassa neljänneksi.
Suomen viisihenkinen joukkue saavutti paravoimanoston EM-kilpailuista yhteensä kolme mitalia. Piipposen hopean lisäksi oululainen Juhani Kokko ja turkulainen Reetta Jokinen saivat pronssia omissa painoluokissaan.