Kuva: Fotolia

Influenssarokotukset alkavat Oulussa ensi maanantaina

03.11.2017 10:14 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupungin kausi-influenssarokotukset alkavat ensi maanantaina kaikissa Oulun hyvinvointikeskuksissa sekä terveysasemilla.

Oulun kaupungin kausi-influenssarokotukset alkavat ensi maanantaina kaikissa Oulun hyvinvointikeskuksissa sekä terveysasemilla. Rokotuksen voi tulla ottamaan maanantaista torstaihin klo 15-17 välisenä aikana.

Influenssarokotteen saavat maksutta sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö, raskaana olevat, kaikki 65 vuotta täyttäneet, kaikki 6-35 kuukauden ikäiset lapset, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri sekä varusmiespalvelukseen astuvat miehet ja vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuvat naiset. Alle kouluikäiset lapset rokotetaan neuvolakäyntien yhteydessä sekä yleisinä rokotusaikoina.

Myös edellä lueteltuihin riskiryhmiin kuulumaton voi halutessaan ottaa kausi-influenssarokotteen. Tällöin rokotetta varten tulee hankkia resepti, jonka saa lähettämällä viestin omaan hyvinvointikeskukseen tai omalle terveysasemalle. Myös ajanvarausnumeroon voi soittaa saadakseen reseptin.

Lue myös: Lentsukausi lähestyy

Kilpailut

Uusimmat