Vaarallisten aineiden onnettomuusharjoitus ensi viikolla SSAB:n Raahen tehtaalla

23.09.2017 06:00 - Jussi Häkkilä

Jokilaaksojen pelastuslaitos järjestää ensi viikon keskiviikkona ja torstaina yhteistyössä SSAB:n Raahen tehtaan, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Oulun poliisilaitoksen, aluehallintoviraston ja Raahen kaupungin kanssa suuronnettomuusharjoituksen SSAB:n Raahen terästehtaalla. Harjoituksen aiheena on vaarallisten aineiden onnettomuus. Harjoituksen johtaja, palomestari Harri Pyyhtiää Jokilaaksojen pelastuslaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.

Jokilaaksojen pelastuslaitos järjestää ensi viikon keskiviikkona ja torstaina yhteistyössä SSAB:n Raahen tehtaan, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Oulun poliisilaitoksen, aluehallintoviraston ja Raahen kaupungin kanssa suuronnettomuusharjoituksen SSAB:n Raahen terästehtaalla. Harjoituksen aiheena on vaarallisten aineiden onnettomuus.
Harjoituksen aikana torstaina tehtaan alueella annetaan mahdollisesti yleinen vaaramerkki, joka ei kuitenkaan aiheuta toimenpiteitä lähiseudun asukkaille. Tehtaan alueella järjestetään lisäksi pelastussuunnitelmien mukaisia poistumisharjoituksia. Myös pelastuslaitoksen ajoneuvoja on paikalla.
Harjoituksen ensimmäinen päivä koostuu aiheeseen liittyvistä luennoista ja johtamisharjoituksista, toisena päivänä on varsinainen kenttäharjoitus.

Lue myös: SSAB:n Raahen tehtaan masuunilla valui sulaa rautaa maahan

Kilpailut

Uusimmat