Kuva: Jussi Häkkilä

Vt 8:n parannustyöt keskittyvät Kalajoelle ja Liminkaan

14.09.2017 08:32 - Marja Ollakka

Vt 8:n parannustyöt välillä Kalajoki-Liminka etenevät aikataulussaan. Kuluvan syksyn aikana työkohteita on enimmäkseen Kalajoella, Limingassa ja Siikajoella.

Limingassa korjataan ylikulkusiltaa ja lähiviikkoina töitä tehdään sillan keskiosalla. Tästä johtuen käytössä on vain yksi reunakaista molempiin ajosuuntiin. Samalla leveysrajoitus on kolme metriä. Muissa Limingan kohteissa, Ruutinkankaan ohituskaistaparilla sekä Vt 8:n ja Kt 86:n liittymässä tehdään viimeistelytöitä.

Revonlahdella levennetään alikulkukäytävää ja uusitaan Siikajoen tulvauoman siltaa Vt 8:lla. Relletintien ja Koulukujan välinen kevyen liikenteen väylä on jo lähes valmis.

Raahessa keskitytään lähiviikkoina liittymien viimeistelyyn. Hummastinvaaran ohituskaistapari on jo avattu liikenteelle.

Pyhäjoella parannusprojektista on jäljellä enää kevyen liikenteen väylien rakentamista keskustan eteläpuolella. Myös Ollinmäen väistötila on jo valmis ja käytössä.

Kalajoella rakennetaan Matkailutien liittymää sekä kevyen liikenteen väylää välillä Rahja-Hiekkasärkät. Särkän alikulkukäytävä on jo valettu.

Lue myös: Uusia ulkokuntoilupuistoja Hollihaassa, Kuusisaaressa ja Ritaharjussa

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat