Ostoskylä Raitin rakentaminen alkaa - avataan keväällä 2018

22.06.2017 08:52 - Joonas Hepola

Puurakenteisen Ostoskylä Raitin rakentaminen alkaa Kalajoen Hiekkasärkkien merellisen matkailukeskuksen hiekka- ja mäntymetsämaisemiin 8-tien varteen. Ostoskylä avataan keväällä 2018.

Rakennusliike Somero Oy aloittaa kauan odotetun Ostoskylä Raitin rakentamistöiden valmistelut Kalajoen Hiekkasärkkien matkailukeskuksen eteläisessä risteyksessä 8-tien varressa. Hiekkasärkkien eteläinen risteysalue muuttuukin merkittävästi. Alueella on jo käynnissä valtatie 8:n uudet tiejärjestelyt. Ostoskylä Raitin tontilta on kaadettu puut alkuviikosta tiistaina, jolloin risteysalueen näkymä ja näkyvyys ovat avartuvat entisestään.

 - Tätä hetkeä olemme odottaneet. Rakennustyöt ovat käynnistyneet alkuviikosta puiden kaatamisella ja työmaa-alueen aitaamisella, iloitsee toimitusjohtaja Vesa Somero.

 - Työmaan valmistelevat työt tehdään nyt kesäkuun aikana, ja rakentaminen käynnistyy heti elokuun alusta, kertoo vastaava mestari Tapio Heikkilä tiedotteessa.

Nyt rakennettava Ostoskylä Raitti on noin viiden miljoonan euron investointi, jossa ovat Rakennusliike Someron lisäksi mukana pääomasijoittajat Osuuskunta PPO sekä Lähitapiola Pohjoinen. Ostoskylä tulee lisäämään monipuolisten ja laadukkaiden ostos- sekä vapaa-ajanvietto mahdollisuuksien toteutumista Hiekkasärkillä. Erityisesti shoppailumahdollisuuksia on alueella kaivattu.

Kilpailut

Uusimmat