Miljonääriksi 500 päivässä -projekti yhtiöitetty

13.06.2017 11:58 - Marja Ollakka - Luettu 440 kertaa

Lauri Salovaaran Miljonääriksi 500 päivässä –projektin päivä numero 110 toi uutiset koko projektin yhtiöittämisestä ja omistusten arvosta, joka on 485 000€.

Yrittäjä, juontaja ja mm. vuoden puhuja –tittelin voittanut Lauri Salovaara kertoi helmikuussa 2017 aikovansa hankkia miljoona euroa 500 päivän sisällä. Tapa, jolla hän aikoi tavoitteeseen päästä, oli lähteä osakkaaksi yrityksiin joita Salovaara neuvonantajineen voi auttaa kasvattamaan arvoaan. Yhteydenottoja on tullut yli 300 yritykseltä, Suomen lisäksi Virosta. Neuvotteluja on käyty myös Yhdysvaltain suuntaan. Tänään julkistettiin kuusi ensimmäistä yritystä, joiden kanssa on aloitettu yhteistyö. Nämä yritykset ovat Top Lounges, iHelp.fi, Psyon Games, Healthfactory, Fastball ja Klever.

Salovaara neuvonantajineen kertoi uuden osakeyhtiön perustamisesta, jossa enemmistö osuuksista on hänellä itsellään. Yhtiökumppaneina ja pienosakkaina yrityksessä nimeltä 7Figures Oy on Salovaaran lisäksi teollisuusneuvos Jorma Terentjeff, professori Juha-Pekka Kallunki, konsultti Maucca (Marjukka) Kärki, tuotantoyhtiö NTRNZ Median perustanut Teemu Hostikka sekä kyläkauppa Jounin kaupan Sampo Kaulanen. Yhtiö keskittyy edistämään Miljonääriksi 500 päivässä –projektin myötä tulleiden yritysten asioita. Kyseessä on ns. omapääsijoitusyhtiö.

Näistä yhtiöistä muodostuvien osakkuuksien jälkeen Salovaaran omistusten arvoksi projektin tiimoilta tulee 485 000€. Miljonääriksi 500 päivässä –projekti päättyy 9.7.2018.

Arvostele artikkeli

Kuuntele Radio Pookia puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Kilpailut

Uusimmat