Kuva: Radio Pooki

Pahoinpitelyt työllistivät poliisia Torniossa

12.11.2018 07:56 - Marja Ollakka

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Torniossa tapahtui kolme erillistä pahoinpitelytapausta.

Ravintolassa 51-vuotiaan haaparantalaismiehen ja 49-vuotiaan suomalaismiehen välille oli syntynyt sanaharkkaa, mikä oli lopulta johtanut lyömistilanteeseen. Toinen miehistä päätyi poliisin tiloihin talteen yöksi ja asiaa tutkitaan molemminpuolisena asiana. Nimikkeinä ovat pahoinpitelyn yritys ja pahoinpitely.

Ulkopaikkakuntalainen 34-vuotias mies oli alkanut nyrkein pahoinpidellä hänelle tuttua 42-vuotiasta torniolaismiestä. Mies sai vammoja kasvoihin ja hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Tekijä on poliisin tiedossa ja asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Samana yönä myös 18-vuotias nuorimies joutui liikenneraivosta johtuneen pahoinpitelyn kohteeksi. Tilannetta oli edeltänyt jonkinlainen vahingossa eteen ajaminen risteysalueella. Kahden autokunnan väki oli sen tiimoilta päätynyt selvittelemään tilannetta Pakkahuoneenkadun parkkipaikalle. Tuolloin nuorukaista oli lyöty nyrkillä päähän ja hänelle aiheutui silmäkulmaan haava ja hän päätyi Kemiin sairaalaan hoidettavaksi. Tekijä oli poistunut paikalta, mutta on poliisin tiedossa ja asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Kilpailut

Uusimmat