Kuva: Tommi Luoto

Kemiläis- ja torniolaismiehet vangittiin varkauksista ja murroista epäiltynä

08.12.2017 12:57 - Jussi Häkkilä

Kemi-Tornion käräjäoikeus vangitsi eilen kemiläisen 25-vuotiaan miehen ja hänen rikoskumppaninsa, 34-vuotiaan torniolaismiehen todennäköisin syin epäiltynä Ylitorniolla viime viikonloppuna tapahtuneeseen moottorikelkkavarkauteen.

Kemi-Tornion käräjäoikeus vangitsi eilen kemiläisen 25-vuotiaan miehen ja hänen rikoskumppaninsa, 34-vuotiaan torniolaismiehen todennäköisin syin epäiltynä Ylitorniolla viime viikonloppuna tapahtuneeseen moottorikelkkavarkauteen. Tutkinnassa on selvinnyt, että epäiltyjen käytössä ollut auto oli anastettu Torniosta. Autossa oli anastetut rekisterikilvet sekä perässä anastettu peräkärry.

Tapahtumavyyhti lähti selviämään, kun toinen epäilty yritti murtautua omakotitalon autotalliin tämän viikon maanantaina Tornion Puuluodossa. Talon asukas havaitsi murtautujan ja soitti hätäkeskukseen. Poliisikoira löysi epäillyn metsästä. Samat tekijät olivat myös asialla, kun Puuluodossa talon pihasta vietiin lumilinko.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä ja havaintoja tähän rikoskokonaisuuteen liittyen, sillä Ylitorniolta anastettu viime vuoden mallia oleva sinimusta Polaris Axys 800 -moottorikelkka on yhä kateissa. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä arkisin numeroon 0295 466 156.

Lue myös: Poliisikoira nappasi kiinni murtovarkaan Torniossa

Kilpailut

Uusimmat