Kuva: Kemin matkailu

Kemin LumiRavintola voitti kansainvälisen matkailupalkinnon

25.07.2017 12:05 - Jussi Häkkilä

Kemin LumiRavintola on voittanut kansainvälisen World Luxury Restaurant Awardsin myöntämän Luxury Unique Experience -palkinnon maanosa-sarjan ainutlaatuisen eurooppalaisen luksuselämyksen tarjoajana.

Kemin LumiRavintola on voittanut kansainvälisen World Luxury Restaurant Awardsin myöntämän Luxury Unique Experience -palkinnon maanosa-sarjan ainutlaatuisen eurooppalaisen luksuselämyksen tarjoajana. Viime vuonna LumiHotelli vei voiton maailmanlaajuisen ainutlaatuisen luksuselämyksen tarjoajana ja Suomen parhaana ekohotellina.  Nyt asiakasäänestyksen kriteerinä olivat ravintolan ensiluokkainen sisustus, hyvä ruoan laatu ja yksityiskohtien korostaminen sekä viimeistelty tuote- ja palvelukokonaisuus. Äänestäjät ja ravintolan saama asiakaspalaute ovat merkittävässä roolissa valintoja tehtäessä.

Ensi vuodesta lähtien LumiLinnan ja LumiRavintolan palvelut laajenevat ympärivuotisiksi. Ympärivuotisen LumiLinnan rakentaminen alkaa Mansikkanokalla syksyllä. Uudet tilat sijoittuvat jo rakennettujen palvelujen läheisyyteen.

Kilpailut

Uusimmat