Kuva: Soite

Soiten alue jatkaa koronavirusepidemian leviämisvaiheessa - viranomaisryhmä muistuttaa koronasuositusten noudattamisesta

20.10.2021 14:36 - Ari Kettukangas

Tartuntoja on tällä hetkellä eniten alle 10-vuotiailla sekä 10-19-vuotiaiden ikäryhmässä. Tartunnoista suurin osa on perhepiirissä tapahtuneita tartuntoja. Viranomaisryhmän päätöksellä alueelliset suositukset säilyvät ennallaan.

Soiten alue jatkaa koronavirusepidemian leviämisvaiheessa ja viranomaisryhmä muistuttaa koronasuositusten noudattamisen tärkeydestä. Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmän mukaan koronatilanne jatkuu vakavana. Viranomaisryhmä muistuttaa koronasuositusten ja -ohjeistuksien noudattamisen tärkeydestä. 14 vuorokauden ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 185 / 100 000 asukasta kohti. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on hoidossa seitsemän koronaviruspotilasta. Tartuntoja esiintyy pääasiassa rokottamattomien tai vasta hiljattain rokotuksen saaneiden keskuudessa. Tartuntoja on tällä hetkellä eniten alle 10-vuotiailla sekä 10-19-vuotiaiden ikäryhmässä. Tartunnoista suurin osa on perhepiirissä tapahtuneita tartuntoja. Viranomaisryhmän päätöksellä alueelliset suositukset säilyvät ennallaan.

Lue myös: Pohjois-Pohjanmaalle ei uusia koronasuosituksia

Kilpailut

Uusimmat