Kuva: Shutterstock

Koronan brittimuunnoksia Soiten alueella

18.02.2021 13:59 - Ari Kettukangas

Soiten alueella on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat liittyvät Skellefteån tartuntaketjuun. Skellefteån ketjusta on Soiten alueelle tullut 15 tartuntaa sekä 8 jatkotartuntaa, eli yhteensä 23 tartuntaa. Tähän mennessä näistä yhdeksän on varmistunut koronaviruksen brittimuunnostartunnoiksi.

Soiten alueella on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat liittyvät Skellefteån tartuntaketjuun. Skellefteån ketjusta on Soiten alueelle tullut 15 tartuntaa sekä 8 jatkotartuntaa, eli yhteensä 23 tartuntaa. Tähän mennessä näistä yhdeksän on varmistunut koronaviruksen brittimuunnostartunnoiksi. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ei ole hoidossa tällä hetkellä yhtään koronavirustartunnan saanutta. Yhteensä 14 vuorokauden aikana Soitessa on todettu 19 koronavirustartuntaa ja 14 vuorokauden ilmaantuvuus on tällä hetkellä 24 / 100 000 asukasta. Koronavirustartuntoja pandemian alusta alkaen diagnosoitu Soiten alueella yhteensä nyt 203. Ikäihmisten koronavirusrokotukset etenevät Soiten alueella. Ajanvaraus koronarokotuksiin yli 80-vuotiaille kotona-asuville ikäihmisille sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuville omaishoitajille ja ikääntyneille avataan jälleen ensi viikon tiistaina klo 12. Ajanvaraus avataan joka tiistai klo 12 niin kauan kuin rokotteita riittää.

Lue myös: Koronaan sairastunut henkilö liikkunut viime viikonloppuna Syötteellä - samaan aikaan asioineita pyydetään tarkkailemaan oireitaan

Kilpailut

Uusimmat