Kuva: Jussi Häkkilä

Mies loukkaantui vakavasti henkilöauton ja rekan törmäyksessä Ylivieskassa

16.05.2018 06:15 - Mika Kuki - Luettu 203 kertaa

Onnettomuus tapahtui valtatiellä 27 noin 10 kilometriä Ylivieskasta Kalajoen suuntaan. Tie oli poikki onnettomuuspaikalla tunnin verran.

Kalajokinen v. 1950 syntynyt mies loukkaantui vakavasti ajauduttuaan vastaantulijoiden kaistalle ja törmättyään vastaansa tulleen perävaunullisen rekan perävaunun kulmaan. Onnettomuus sattui tiistaina kello 15.45.

Mies oli ajamassa Ylivieskan suunnasta Kalajoen suuntaan. Muiden tiellä tapahtuma-aikaan liikkeellä olleiden kertoman mukaan henkilöauto oli seilannut usean kilometrin matkan tiellä laidasta laitaan ja vastaantulijat olivat joutuneet väistämään pientareelle. Rekka-auton kuljettaja ehti väistää kaistalleen tulleen välttäen näin keulakolarin mutta henkilöauto törmäsi perävaunun etukulmaan. Henkilöautossa yksin ollut ja pahoin loukkaantunut, tajuton mies kuljetettiin helikopterilla OYS:aan. Rekka-auton kuljettaja ei loukkaantunut.

Pieni henkilöauto romuttui täysin ja rekan perävaunu vaurioitui. Tie oli onnettomuuspaikalla suljettuna tunnin verran. Keliolosuhteet olivat hyvät ja onnettomuuspaikalla tieosuus suora. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat