Maarit Peltoniemi hämmentävästä keikkatilanteesta: "Meinasin tukehtua lavalle"

21.05.2017 12:51 - Joonas Hepola - Luettu 780 kertaa

Maarit Peltoniemen ura ja nousu parrasvaloihin starttasi Haaveiden laiva - albumista vuosituhannen vaihteessa. Kaustisilla asuva liikunta-alan yrittäjä Peltoniemi on tangoprinsessa Seinäjoen Tangomarkkinoilta vuodelta -94.

Lauantaina Maarit Peltoniemi vieraili Pooki Viihteellä -ohjelmassa ennen keikkaansa Nuijamiesten lavalla Ylikiimingissä. Kuuntele koko vierailu.

Aiheeksi nousi vierailun lopussa erikoiset keikkamuistot. Pienen harkinnan ja studioisännän sekä vieressä istuneen Mikko Tapion kevyen painostuksen jälkeen laulajatar suostui kertomaan yhden tarinan vuosien takaa keikkalavalta.

- Yhtäkkiä alkoi kesken biisin silmiä kirvelemään ja tuli sellainen vieno tuoksahdus. Suomeksi sanottuna joltakin oli päässyt paukku, kertaili Peltoniemi hämmentävää tilannetta.

- Se haju oli aivan järkyttävä! Minähän repesin ihan täysin ja voitte kuvitella kuinka vaikeaa on nauraa ja laulaa yhtä aikaa. Oli vain tunne, että pakko yrittää jatkaa normaalisti. Sieltä tanssilattialta se haju varmaankin tuli, selvitti tangoprinsessa hieman nolona.

Kuuntele laajempi haastattelu klikkaamalla otsikkokuvaa!

Kuuntele Radio Pookia puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä