Uusimmat
Suosituimmat

Tomi Markkolalla sama unohdus kolmesti: "Mahtava tunne huomata keikkapaikalla"

21.05.2017 11:31 - Joonas Hepola - Luettu 418 kertaa

Tomi Markkola on keikkaillut Fernet -orkesterinsa kanssa vuodesta 2000 lähtien. Bändikaverit on tulleet äärimmäisen tutuiksi ja yhteistyö on jatkunut hyvässä hengessä pitkään.

Tangokuninkas Tomi Markkolan ja Fernetin yhteistyö on jatkunut muihin verrattuna harvinaisen pitkään. Ensi vuonna täyteen tulee jo 18 vuotta eli "täysi-ikäisyyden" rajapyykki.

- Ei tule heti mieleen kauhean monia, jotka olisivat keikkailleet yhdessä kauemmin. Markku Aro & Diesel on ollut pitkään, varmaan 25-30 vuotta ainakin. On ollut hienoa tehdä samojen poikien kanssa hommia. He ovat hoitaneet työnsä hyvin, kiitteli Markkola kollegoitaan.

Pitkän uran varrelle mahtuu monenlaisia keikkamuistoja. Päällimmäisenä nousi tällä kertaa mieleen keikkavaatteisiin liittyneet unohdukset.

- Keikkavaatepussi on kolmesti jäänyt kotiin. Se on mahtava tunne keikkapaikan pihassa avata auton ovet ja huomata tilanne, naurahti tangokuningas huolimattomuuttaan.

- Ensimmäisellä kerralla, kun tämä kävi Helsingissä niin piti käydä ostoskeskuksesta ostamassa ihan kaikki uutta päälle, avasi Markkola tilannetta tarkemmin.

Kuuntele Markkolan vierailu kokonaan TÄÄLTÄ.

Uusimmat
Suosituimmat