Anita Koukkari vuoden maa- ja kotitalousnainen Pohjois-Pohjanmaalla

01.12.2016 09:37 - Jussi Häkkilä

Tämän vuoden maa- ja kotitalousnainen Pohjois-Pohjanmaalla on Anita Koukkari Muhokselta.

Tämän vuoden maa- ja kotitalousnainen Pohjois-Pohjanmaalla on Anita Koukkari Muhokselta. Oulun Maa- ja kotitalousnaisten toista kertaa myöntämä tunnustus luovutettiin piirikeskuksen edustajakokouksessa Siikalatvan Kestilässä.
Anita Koukkari on toiminut Muhoksen maa- ja kotitalousnaisissa 1970-luvun alusta lähtien. Johtokuntaan hän kuului yli 30 vuotta. Palkitsemisperustelujen mukaan Anita Koukkari on maa- ja kotitalousnainen sanan varsinaisessa merkityksessä.
Kokouksessa palkittiin myös Vuoden maisemateko -kilpailuun osallistuneet yhdistykset Pohjois-Pohjanmaalta. Voittaja ja ehdokas Maa- ja kotitalousnaisten valtakunnallisessa Vuoden maisemateko -kilpailussa on Tavastkengän Maa- ja kotitalousseuran tekemä Kurkelanjärven kosteikon ja Ala-Kurkelan rantalaitumen kunnostus Pyhännällä.
Kunniakirjoin palkittiin myös Yli-Patokosken puojin kunnostus Siikajoella, Vanhalan aittojen korjaus Pudasjärven Aittojärvellä, Kallenrannan merenrantaniityn hoito Oulunsalossa ja Kiljontien varren pellon kunnostus Rantsilassa.

Kilpailut

Uusimmat