Kuva: Mari Korpua

Oulun seudun pyöräilylle nettisivut

19.06.2019 08:41 - Marja Ollakka

Oulun seudun pyöräilyn uusi brändi kannustaa Oulun seudulla asuvia ja liikkuvia lisäämään pyöräilyään, kokeilemaan uusia kesällä 2019 lanseerattavia pyöräilybaanoja sekä tutustumaan lähiympäristönsä eri kohteisiin pyöräilemällä. Brändin slogan on "Vappaa tyyli!"

Oulun kaupungin tilaaman brändäystyön yhtenä tuloksena on Oulun seudun pyöräilyyn keskittyvät nettisivut. Ne toimivat osoitteessa: www.oulunseudunpyoraily.fi. Nettisivuilla pääsee tutustumaan seudun pääpyöräreitteihin ja niiden kuvauksiin, reittikarttaan sekä kävelyn ja pyöräilyn edistämistyöhön. Sivuilta pääsee myös osallistumaan kyselyyn liittyen pyöräilyyn sekä pyöräily-aiheisiin tapahtumiin.

Oulun seudun kunnista mukana ovat: Oulu, Kempele, Muhos, Ii, Tyrnävä, Liminka, Lumijoki sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Työn ovat toteuttaneet WSP Finland Oy ja Navico Oy.

Nettisivujen tavoitteena on tarjota tietoa seudun pyöräilyn reiteistä ja innostaa kuntalaisia pyöräilemään. Oulun seutuhan on tunnettu pyöräilystään ja näin me saamme entisestään vahvistettua alueen mainetta reippaaseen ulkoiluun ja pyöräilyyn kannustavana seutuna.

Kilpailut

Uusimmat