Kuva: Fotolia

Rovaniemelle alueellinen Liikkuva koulu-palkinto

02.11.2016 09:52 - Jussi Häkkilä

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Lapin aluehallintovirasto ovat myöntäneet Rovaniemen kaupungille alueellisen Liikkuva koulu -palkinnon.

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Lapin aluehallintovirasto ovat myöntäneet Rovaniemen kaupungille alueellisen Liikkuva koulu -palkinnon. Palkinnon suuruus on 2 500 euroa ja se on tarkoitettu oppilaiden tai koko kouluyhteisön liikkumisen edistämiseen.
Palkintoperustelujen mukaan Rovaniemen kaupunki on pitkäjänteisesti kehittänyt pinta-alaltaan Suomen laajimman kaupungin koulujen toimintakulttuuria liikunnallisemmaksi. Mukana ovat kaikki kaupungin 24 peruskoulua, joissa on oppilaita yhteensä 5 634. Toimintaa koordinoi ohjausryhmä, joka kokoontuu 2–4 kertaa vuodessa. Toiminnan vastuuhenkilöinä toimivat luokanopettajat Sami Oinas ja Teppo Hiekkaranta. Lisäksi koordinaattorit aktivoivat opettajia ja oppilaita sekä levittävät hyviä käytäntöjä eri kouluille. Liikkuva koulu -palkinnot myönnetään vuosittain esimerkillisestä työstä liikunnallisen toimintakulttuurin rakentamiseksi kouluympäristössä.

Kilpailut

Uusimmat