Kuva: Suomalaisen Työn Liitto

Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinto rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle

02.03.2017 11:44 - Jussi Häkkilä

Muotoiluviikko Arctic Design Week ja Rovaniemen kaupunki ovat myöntäneet Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinnon rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle.

Muotoiluviikko Arctic Design Week ja Rovaniemen kaupunki ovat myöntäneet Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinnon rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle. Hyvinvointi- ja terveysteknologia-alalla toimiva yritys on kehittänyt laitteen, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia avantouintia vastaavasta kylmähoidosta ympäri vuoden helposti ja miellyttävästi omassa kodissa. Vesisumua tuottava laite voidaan myös asentaa suihkuun ilman työkaluja. Palkinnon myöntänyt raati luonnehti laitteen kehittäjä Panu Vapaavaltaa keksijäksi, joka on kehitysprosessissaan esimerkillisesti hyödyntänyt suomalaisen tutkimuksen ja muotoilun huippuammattilaisia. Kylmähoitolaite on ollut käytössä mm. Lahden MM-kisoihin valmistautuneella Suomen hiihtomaajoukkueella.
Vuoden arktinen muotoiluyritys valittiin tänä vuonna toista kertaa. Tunnustuspalkinnon myöntäjät haluavat nostaa esiin vuosittain yrityksen, joka on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntänyt muotoilua toiminnassaan sekä omaksunut arktisuuden osaksi liiketoimintaa.

Kilpailut

Uusimmat