Uusimmat

Taiteen edistämiskeskus on jakanut musiikkihankkelle ja tapahtumille eri puolella Suomea avustuksia yhteensä 693 000 euroa. Kohdeapurahoja jaettiin 530 000 euroa.
Valtion audiovisuaalisten taiteiden toimikunta ja Taiteen edistämiskeskus ovat jakaneet valo- ja äänitaiteen kohdeapurahat ja erityisavustukset.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut kuvataiteen kohdeapurahoja ja erityisavustuksia yhteensä 565 800 euroa.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut kuvitustaiteen kohdeapurahoja 95 000 euroa.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut sarjakuvataiteen apurahoja ja avustuksia yhteensä 138 000 euroa. Myönteisen päätöksen sai 29 hakijaa.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut valokuvataiteen kohdeapurahoja ja erityisavustuksia 264 000 euroa kaikkiaan 57:lle hakijalle.
Taiteen edistämiskeskus ja valtion audiovisuaalisten taiteiden toimikunta jakoivat tällä viikolla apurahoja ja avustuksia elokuvien käsikirjoittamiseen, elokuvatapahtumien ja -festivaalien järjestämiseen ja muihin elokuvataidetta edistäviin hankkeisiin yhteensä 284 000 euroa.
Taiteen edistämiskeskus jakoi tänään 100 000 euroa arkkitehtuurin alan tapahtumille ja hankkeille sekä arkkitehtuurikasvatukselle. Lisäksi jaettiin kohdeapurahoja yhteensä 97 000 euroa.
Taiteen edistämiskeskus jakoi tänään yhteensä 445 000 euroa muotoilun alan tapahtumille, näyttelyille, hankkeille, messuosallistumisiin, tuotteiden ja mallistojen suunnitteluun sekä prototyyppien valmistamiseen.
Toinen oli nettipelaaja Kemistä ja toinen pelasi rivinsä K-market Karpalossa Pertunmaalla.
Kemin kaupunginteatterin johtaja Sarianne Paasonen oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Oulun UNICEF:in vapaaehtoiset järjestävät huomenna Hyvän tahdon illan. Tilaisuus alkaa Aleksinkulmassa klo 18. Hyvän tahdon lähettiläs Eija Ahvo kertoo ja musisoi illan aikana työstään maailman lasten hyväksi. Illan tuotto menee hätäaputyöhön.