Uusimmat

Valtioneuvosto päätti kehysriihessä mm. sairaala- ja päivystysverkon tulevaisuudesta.
Ympäristöministeriö avustaa kahdeksaa uutta ravinnekierrätyksen ja uusiutuvan energian hanketta yhteensä 9,6:lla miljoonalla eurolla.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen mukaan pitkä jäätalvi on näkynyt erityisesti matalien ja rehevien järvien happitilanteen heikentymisenä ja lievästi myös syvempien järvien happipitoisuuksissa.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen.
Hanna Väänänen toimi pestissään noin vuoden ajan
Henkilöstölle kerrottiin neuvottelutuloksesta tiistaina
Isoimmat potit Kult­tuu­ri­yh­dis­tys Bio Hu­vi­myl­lyl­le ja KIRK-kvar­te­til­le
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen.
Tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun ELY-keskuksilta rahoituksen sai 10 erilaista Oulujoen virkistyskäytön edistämiseen tähtäävää OUMO-hanketta.
Ylen kampanjassa haastetaan suomalaiset keräämään yhteensä miljoona pussillista roskia.
Pohjolan OP:n pääkonttorin kortteli Oulun keskustassa Isokatu 14:ssä uudistuu. Uudisrakennus koostuu kuusikerroksisesta toimisto- ja liiketiloja sisältävästä jalustaosasta sekä kahdeksankerroksisesta asuintorniosasta. Lisäksi rakennetaan kaksi kellarikerrosta pysäköintiin.
Esimerkiksi keskeisistä julkisista palveluista peruskoulujen saavutettavuus parani. Koulusta 300 ja 700 metrin etäisyydellä asuvien 7–12-vuotiaiden oululaisten osuus kasvoi reilulla prosentilla. Kauppojen saavutettavuus vastaavilla etäisyyksillä kasvoi myös muutamilla prosenteilla.