Mies riehui varhain tänä aamuna Rovaniemellä Kansankadulla sijaitsevassa ravintolassa.
Tummalla farmarimallisella autolla liikkunut mies otti väkisin kymmenvuotiaan pojan kyytiinsä eilen iltapäivällä Rovaniemellä Ounasvaarantiellä.
Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan viime kesäkuun lopulla Rovaniemellä Kemintiellä Kuolajoella tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Asia on edennyt syyteharkintaan.
Arktinen keramiikkakeskus on saanut järjestettäväksi kansainvälisesti arvostetuimman keramiikka-alan kongressin. Kongressi pidetään alkuvuonna 2020 Rovaniemellä ja Posiolla.
Rovaniemen Teatteri-Lapin Alueteatterin viime vuoden katsojamääräksi kertyi noin 30 000. Hallintojohtaja Sari Alataloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Irakilainen turvapaikanhakijamies puukotti toista irakilaista turvapaikanhakijamiestä käteen varhain eilen Rovaniemellä Sudentiellä sijaitsevassa asunnossa.
Mies hyppäsi eilen illansuussa Rovaniemellä Jätkänkynttilänsillalta jokeen.
Poliisi on selvittänyt Rovaniemellä viime kuun lopulla tapahtuneen liikemurron. Rikoksesta epäilty on 27-vuotias paikkakuntalainen mies.
Marraskuusta asti Rovaniemellä kadonneena ollut Miro Hämäläinen löytyi eilen hyväkuntoisena.
Meän Liha Oy:n omistajat ja koulutuskuntayhtymä Lappia allekirjoittivat tänään vuokrasopimuksen Louen osaamiskeskukseen toteuttavista tuotantotiloista.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt tämänvuotiset kansainvälistymispalkinnot helsinkiläiselle matalien lämpötilojen mittausjärjestelmiin erikoistuneelle BlueFors Cryogenicsille, tamperelaiselle älylaitteiden testausjärjestelmiä kehittävälle OptoFidelitylle, sekä Rovaniemen kaupungille ja Visit Rovaniemelle.
Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Lapin aluehallintovirasto ovat myöntäneet Rovaniemen kaupungille alueellisen Liikkuva koulu -palkinnon.