Kemijärveltä Rovaniemelle tiistaina matkalla olleessa junassa tapahtuneesta tapon yrityksestä epäilty mies vangittiin tänään Rovaniemen käräjäoikeudessa.
Rovaniemellä kalastellaan ihmisten pankkitunnuksia. Poliisi muistuttaa. että se ei koskaan kysele pankkitietoja puhelimitse eikä tietoja missään nimessä pidä luovuttaa kenellekään puhelimessa kyselijälle.
Lapin poliisilaitos tutkii tiistai-iltana Kemijärveltä Rovaniemelle matkalla olleessa junassa tapahtunutta epäiltyä puukotusta.
Lapin keskussairaalaan Rovaniemellä potilasta tuomassa ollut helikopteri joutui eilen odottamaan laskeutumista, kun helikopterikentälle oli pysäköity henkilöauto.
Omakotiliitto on selvittänyt 25:n kunnan osalta kunnallisten maksujen suuruutta. Kalleinta asuminen on Savonlinnassa, ja edullisinta Joensuussa.
Suomen Hiihtoliiton ja Ampumahiihtoliiton Lasten Lumipäivien Lapin kiertue starttasi toissa viikolla Äkäslompolosta, josta se jatkoi viime viikolla Luostolle. Tällä viikolla kiertue levitti lumilajien ilosanomaa jälleen Äkäslompolossa. Seuraavaksi kiertue pysähtyy Rovaniemellä ensi viikon maanantaina ja tiistaina.
Henkilöauton kuljettaja ajoi poliisia karkuun varhain tänä aamuna Rovaniemellä.
Rovaniemellä rautatiesillalta putosi tai hyppäsi henkilö eilen illalla jäälle.
Muotoiluviikko Arctic Design Week ja Rovaniemen kaupunki ovat myöntäneet Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinnon rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle.
Mies riehui varhain tänä aamuna Rovaniemellä Kansankadulla sijaitsevassa ravintolassa.
Tummalla farmarimallisella autolla liikkunut mies otti väkisin kymmenvuotiaan pojan kyytiinsä eilen iltapäivällä Rovaniemellä Ounasvaarantiellä.
Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan viime kesäkuun lopulla Rovaniemellä Kemintiellä Kuolajoella tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Asia on edennyt syyteharkintaan.
Arktinen keramiikkakeskus on saanut järjestettäväksi kansainvälisesti arvostetuimman keramiikka-alan kongressin. Kongressi pidetään alkuvuonna 2020 Rovaniemellä ja Posiolla.
Rovaniemen Teatteri-Lapin Alueteatterin viime vuoden katsojamääräksi kertyi noin 30 000. Hallintojohtaja Sari Alataloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Irakilainen turvapaikanhakijamies puukotti toista irakilaista turvapaikanhakijamiestä käteen varhain eilen Rovaniemellä Sudentiellä sijaitsevassa asunnossa.
Mies hyppäsi eilen illansuussa Rovaniemellä Jätkänkynttilänsillalta jokeen.